top of page

REFERENSSIKOHTEET

Big Brother -Talo 2022, Vantaa

Vuoden 2022 Big Brother -talo on jo kolmatta kertaa suunnittelusta toteutukseen Intopinnan käsialaa. 

Muodonmuutoksen kokeneessa talossa on enemmän kontrastia ja tunnelmaa, mutta myös tiloja, jotka ovat toiminnallisia, kuvauksellisia, rohkeita ja leikkisiä. 
Taloon haluttiin enemmän luonnetta. Talon sisustuksessa haluttiin luoda kartanomaista tunnelmaa, mutta myös kontrastia. Mukaan tuotiin vintagesirkuksen elementtejä muun muassa raidallisina pintoina ja valopalloketjuilla

Lue lisää

BIG BROTHER -TALO

Kuvat: Jukka Alasaari

Järvipaviljonki, Janakkala

Keittiö ja ruokailutila 2.jpg

Intopinnan suunnittelemissa Järvipaviljonki-huviloissa sisustusarkkitehtonista inspiraatiota on otettu Ludwig Mies van der Rohen suunnittelemasta Barcelona -paviljongin minimalistisesta, ylväästä ja selkeälinjaisesta arkkitehtuurista, joka on tuotu luonnollisin keinoin osaksi Järvipaviljonkien skandinaavista sisustusta.
 
Kaiken lähtökohtana toimii skandinaavinen luonto ja sen tarjoamat materiaalit osana rakennuksen arkkitehtuuria. Sisustuksella halutaan viestiä arvostuksesta luontoa ja laadukasta arkkitehtuuria kohtaan. Luonnon saa tuntea, nähdä ja haistaa.

Näin syntyi Järvipaviljonkien skandinaavinen, laadukas sisustus.

Tustustu kohteisiin tästä!

Kylpyhuone 3.jpg
Olohuone 4.jpg
JÄRVIPAVILJONKI
Kylpyhuone 2.jpg
Kirjastohuone 2.jpg
Makuuhuone 3.jpg

Vapaa-ajan asunto, Puumala

Intopinta suunnitteli täysimittaisen kesämökin saneerauksen lattiasta kattoon. Kesämökki eristettiin täysin uudestaan ja rakennettiin ympärivuotisesti asuttavaksi. Uudet lattiasta kattoon yltävät liukulasiseinät aukeavat suoraa Saimaalle ja sisätiloista tehtiin modernit ja skandinaaviset kaikilla nykypäivän mukavuuksilla.
Rakennustöistä vastasi Timpurilta Talo Oy ja sähköt suunnitteli ja toteutti Temetric Oy.

Projektista tuotettiin Mökki Moderniksi -youtubesarja.

IMG_20220220_171922.jpg
IMG_20220220_161915.jpg
VAPAA-AJAN ASUNTO
IMG_20220220_171734.jpg
IMG_20220220_133621.jpg
IMG_20220220_172020.jpg

Kuvat: Intopinta

big_brother_suomi_kausi4_talokuva_kuvaaja_jukka_alasaari-170.jpg

Big Brother -talo 2021, Vantaa

Intopinta suunnitteli ja toteutti syksyn Big Brother -talon sisustuksen. Kantavana teemana toteutui aavikkomaisen rauhallinen ja tasapainoinen sävymaailma yhdistettynä violetin sävyihin. Ilmeen viimeisteli seiniä koristavat dyynimäiset muodot sekä epäsuora valaistus.

big_brother_suomi_kausi4_talokuva_kuvaaja_jukka_alasaari-75.jpg
big_brother_suomi_kausi4_talokuva_kuvaaja_jukka_alasaari-30.jpg
BIG BROTHER -TALO

Kuvat: Jukka Alasaari

KAUNIS KAMPELA

Kaunis Kampela, Helsinki

Lauttasaaren merelliseen ympäristöön valitut värit ja pintamateriaalit yhdistettynä tuttuun kalaravintola-konseptiin toivat onnistuneen lopputuloksen.

RÖÖPERIN HOPSTOP

Rööperin Hopstop, Helsinki

Rakensimme Annankadulle aivan uudenlaisen konseptin, jossa samassa tilassa toimii rento ja viihtyisä ravintola runsaine olutvalikoimineen, shop in shop ja maisteluhuone.

BLACK DOOR

Black Door, Helsinki

Toteutimme ravintolan putkiremontin alta täysin puretun vanhan Black Doorin tiloihin, vanhaa kunnioittaen, mutta pintamateriaalit päivitimme tämän päivän trendiin.

bottom of page